"Не може да отречем интерес за Меси и...": Интер Маями потвърди спекулациите за две легенди


"Не може да отречем интерес за Меси и...": Интер Маями потвърди спекулациите за две легенди
Снимка: Getty Images/Guliver

2672 0

Старши треньорът на Интер Маями - Фил Невил, направи дългоочакваното разкритие по адрес на едни от най-големите футболисти в световния футбол през последните десетилетия, за които се смята, че американският гранд проявява интерес от известно време. 

Това са бившите съотборници в Барселона - Лионел Меси и Серхио Бускетс, които продължават да са големи приятели, въпреки че аржентинецът продължи кариерата си във френския ПСЖ.

Желанието на американския гранд

"Искаме да доведем най-добрите играчи в нашия клуб. Меси и Бускетс са двама такива, които се откроиха повече от останалите през последните години. Това са страхотни футболисти, които все още могат да бъдат огромен успех за МЛС. Пристигането им тук ще промени правилата на играта", обясни специалистът пред The Times.

Към този момент и двамата футболисти са с изтичащи договори, тъй като са собственост съответно на Барселона и ПСЖ до предстоящото лято, но и двата тима проявяват интерес те да запазят правата им. 

Междувременно испанецът е свързван с редица по-непретенциозни клубове от Близкия Изток и Северна Америка, докато част от медиите спекулират със завръщане на Лионел Меси в Барселона.

Вижте наскоро какво събра Лионел Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички