"Или аз, или Неймар": Бразилецът хареса публикация за "вражда" с Мбапе в ПСЖ (СНИМКА)


"Или аз, или Неймар": Бразилецът хареса публикация за "вражда" с Мбапе в ПСЖ (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

3729 0

Неймар съвсем скоро трябва официално да бъде обявен като нов футболист на Ал Хилал. В последните моменти, в които по документи се води за състезател на ПСЖ, той направи любопитна реакция в социалните мрежи, която предизвика коментари.

Той хареса публикация, която обяснява за своеобразен проблем между него и друга от големите звезди на "Парк де Пренс" - Килиан Мбапе. В нея се споменава, че през миналото лято Мбапе е дал ясно да се разбере, че няма място и за двамата в един отбор.

Ето какво точно гласи поста на страницата (можете да го видите по-долу в материала), който се позовава на информация от престижното френско издание L'Equipe:

"Полемика: Миналото лято Килиан Мбапе даде ясно да се разбере, че няма да има място едновременно за него и за Неймар в състава. Съвпадение или не - в деня, в който Неймар на практика бе обявен като ново попълнение на Ал Хилал (бел. ред. неофициално), Мбапе се върна към тренировките суперщастлив". 

Междувременно се появи информация, че Неймар планува да се върне в европейския футбол, след като прибере парите от Ал Хилал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички