3-те фактора, които накараха Мбапе да размисли за ПСЖ


3-те фактора, които накараха Мбапе да размисли за ПСЖ
Снимка: Getty Images

4896 0

Килиан Мбапе официално бе върнат в първия отбор на ПСЖ. Това бе сторено лично от президента на клуба Насер Ал-Хелаифи, който го върна сред останалите футболисти. Силният човек в Париж остана и да наблюдава тренировката.

От ПСЖ пуснаха снимки от заниманието, към което се включи и добрият приятел на Мбапе Усман Дембеле. Според френското издание Le Parisien именно акостирането на бившия футболист на Барселона на "Парк де Пренс" е една от трите причини за промяната и в Мбапе.

Той вече е уверил клуба, че няма да си тръгне безплатно, като изглежда двете страни отново стоплиха отношения. Дори е възможно да бъде сключен и нов договор, но той да гарантира, че ще бъде продаден.

Като други две причини за промяната в мнението на световния шампион с Франция от 2018 година Le Parisien посочва привличането на истински номер 9 в лицето на Гонсало Рамош, както и сигурната раздяла с Неймар. Вижте повече за оставането на Мбапе в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички