Подготвя се мегасделка за размяна на играчи между ПСЖ и Ювентус


Подготвя се мегасделка за размяна на играчи между ПСЖ и Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

24127 0

Трансферният пазар може и да е затворен в момента, но това не означава, че клубовете не се подготвят усилено за януарския период, в който сделки са позволени. Такъв е и случаят с ПСЖ, като отборът иска да се подисили сериозно с десен бек. За целта ръководството на парижани има интересно предложение за Ювентус, пише "Калчо меркато". 

Обект на интерес от страна на френския първенец е Матиа Де Шилио, който все по-често е резерва под ръководството на Маурисио Сари. Парижани са готови да предложат освен трансферна сума и правата на Тома Мюние и Лехвен Курзава, като и двамата са със статут на ротационно играчи и рядко попадат в титулярния състав на Томас Тухел. 

Парижани ще се опитат да продадат двамата на безценица, тъй като договорите им изтичат в края на сезона и могат да напуснат без трансферна сума през лятото. Дори да не се стигне до сделка с Ювентус, ръководството на тима ще се опита да ги продаде през лятото и да се подсили и на двата бека през зимата. 

Междувременно в последните месеци се разрази истинска буря относно потенциалното напускане на Килиан Мбапе през лятото на 2020 година. Френският ас се превърна в блян на феновете на Ливърпул, а наскоро Юрген Клоп коментира вероятността Мбапе да облече екипа на отбора (подробности четете тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички