Рекорд на Кристиано Роналдо от Шампионска лига оставя Лионел Меси в ПСЖ?


Рекорд на Кристиано Роналдо от Шампионска лига оставя Лионел Меси в ПСЖ?
Снимка: GettyImages

3891 0

Пари Сен Жермен продължава да преговаря със суперзвездата си Лионел Меси за удължаване на контракта му. Той има договор едва до юни 2023 г., което означава, че вече може да преговаря с нов клуб. 

На "Парк де Пренс" ще се опитат да задържат аржентинеца с всевъзможни оферти, а първоначално изглеждаше, че той лесно ще се съгласи. В последствие се потвърдиха информации за отказ от Меси, но сега от L'Equipe намесват и Кристиано Роналдо.

От изданието твърдят, че именно рекорд на португалеца в Шампионска лига може да остави аржентинеца за нов период на "Парк де Пренс". Става въпрос за броя попадения в европейската надпревара, по които Роналдо е рекордьор със 140 броя.

На второ място обаче е именно Лионел Меси, който изостава със само 11 попадения, след като до този момент е натрупал 129, а те може да се увеличат още през следващите седмици в първата елиминационна фаза срещу Байерн Мюнхен. 

Междувременно към присъединилия се през 2021 г. играч интерес има и от Интер Маями, но вероятно ще поддържа форма с топ европейски клуб поне до 2024 г. заради идното издание на Копа Америка. През този сезон той има 13 гола и 14 асистенции в 21 мача на клубно ниво.

Вижте кой играч от Серия А е напът да се присъедини към ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички