"Грубо, Лео дава много"! Кристоф Галтие с реакция след освиркванията по адрес на Лео Меси


"Грубо, Лео дава много"! Кристоф Галтие с реакция след освиркванията по адрес на Лео Меси
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

6861 0

Треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, използва възможността да опита да охлади страстите при парижани. "Принцовете" отново допуснаха изненадващо поражение, този път от Олимпик Лион с 0:1 като домакини.

Възпитаниците на френския специалист се представиха много под възможностите си, но под критики и освирквания отново главно бе поставен Лео Меси. Легендарният аржентинец получи солидна доза освирквания от трибуните, както и лоши думи по свой адрес от различни специалисти и местни медии.

Меси срещу Лион

Световният шампион от Катар се опита да помогне на тима си, но така и не съумя да го направи. Той съумя да отправи едва 1 точен удар, но пък за сметка на това, регистрира 5 ключови подавания и 5 от 6 точни центрирания. Нито едно от тях обаче не беше оползотворено от някой от съотборниците му. Въпреки това, той получи най-много критики преди, по време и след мача.

Не е само той виновен

"Освиркванията срещу Лео Меси бяха много груби. Лео е играч, който дава много. Той също допринесе много през първата част от сезона. Другите играчи също трябва да действат повече", заяви Галтие пред "Canal TV+" след двубоя.

Случилото се обнадежди допълнително феновете на Барселона, които го очакват обратно на "Камп Ноу". Аржентинецът изглежда все по-близо до евентуално завръщане при каталунците след отпадането на една от алтернативните му опции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички