"Защо не играе като на Мондиал 2022", питат се във Франция за Меси навръх юбилея му


"Защо не играе като на Мондиал 2022", питат се във Франция за Меси навръх юбилея му
Снимка: Getty Images

2610 0

ПСЖ изигра поредния си срамен мач в неделя вечер, когато отстъпи с 0:1 насред "Парк де Пренс" от раздирания от проблеми Олимпик Лион в дербито на кръга в Лига 1.

По този начин парижани записаха осмата си загуба във всички турнири от началото на календарната 2023-а година, а легендата Лионел Меси бива все по-нежелан от местните запалянковци поради липсата на ефективност, било то в местното първенство или Шампионска лига, а срещу тима от Южна Франция той отбеляза 50-тия си мач в Лига 1.

"Вихъра" на проблема

Критиките по негов адрес очаквано започнаха да валят след отпадането от "турнира на богатите" с пораженията от Байерн Мюнхен, но в последно време той допълнително усложнява отношенията си с феновете на "принцовете".

Те го освиркват вече, едва ли не редовно, при домакинства, той не ги поздравява след последния съдийски сигнал, а те се питат "къде е световният шампион Меси от Катар"?

Решението му

Междувременно всеки ден се появяват нови и нови притегателни под формата на слухове от Барселона към Меси, а в Париж би било чудо, ако аржентинецът избере да остане при ненавиждащите го запалянковци и след края на проваления сезон. 

Вижте кои звезди може да разкарат от Барселона, защото Меси не ги харесваа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички