Една от опциите пред Меси отпадна, в Аржентина я определиха като "много далечна" от Лео


Една от опциите пред Меси отпадна, в Аржентина я определиха като "много далечна" от Лео
Снимка: GettyImages

2122 0

Слуховете около бъдещето на Лионел Меси продължават, но изглежда, че една от опциите пред него вече е изключена. Звездата на ПСЖ по всяка вероятност няма да премине в МЛС, каквито бяха едни от твърденията в медиите.

Договорът на аржентинеца с френския шампион изтича в края на този сезон и двете най-вероятни опции изглеждат да поднови сделката си в Париж или да се върне в Барселона.

Мнозина се чудеха дали той би избрал да напусне Европа и да отиде в Северна Америка или Саудитска Арабия, но аржентинската медия TNT Sports твърди, че възможността Меси да играе в лигата на САЩ е "много далечна".

Копа Америка е фокусът на Меси

Журналистът Артуро Булиан увери, че настоящият играч на ПСЖ се стреми да остане на високо конкурентно ниво, с оглед да играе за страната си на Копа Америка 2024. Това е много отдалечена опция. Копа Америка 2024 идва, предстоят нови предизвикателства за самия Меси. Така че и Саудитска Арабия, и МЛС са далеч от опциите", каза Булиан за перспективите пред Лео.

Меси е свързван с Барселона

През последните седмици се появиха слухове за възможно завръщане на аржентинеца в Барселона. Те са подтикнати от последните изявления на борда на директорите на клуба и треньора на отбора Шави Ернандес.

Въпреки че изглежда, че опцията за завръщане в "дома му" набра скорост през последните дни, истината е, че Меси има само твърдо предложение за подновяване от настоящия си отбор, ПСЖ. Барселона все още не е осъществила официален контакт с аржентинеца. Дори и легендата на френския футбол Тиери Анри заяви, че се надява Меси отново да облече фланелката на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички