"Кейн е твърде стар, Осимен ще пасне на Байерн": екс наставник на България избухна


"Кейн е твърде стар, Осимен ще пасне на Байерн": екс наставник на България избухна
Снимка: GettyImages

1362 0

Бившият селекционер на България - Лотар Матеус, сподели любопитно мнение пред изданието в родината му Sky Germany около възможния нов нападател в Байерн Мюнхен в близко време. 

Баварците са начело в местния елит с 58 точки след 28 двубоя, но на "Алианц Арена" скоро ще искат да привлекат нов таран, който да се превърне в съществения наследник на Роберт Левандовски

Мнението на Матеус

"Много се радвам да чуя, че ще има нов нападател. Всички говорят за Виктор Осимен заради сензационното му представяне в Наполи. Никога не се знае дали ще може да направи същото в Мюнхен, но мисля, че ще пасне. Коло-Муани може да се нуждае от малко повече пространство, отколкото обикновено има нападателят в Байерн, но той също е добър в наказателното поле и може да играе за тима.

Хари Кейн е твърде стар и твърде скъп за мен. Съотношението цена-качество може да говори за Николас Фюлкруг. Той вероятно ще бъде на разположение за 20-25 милиона евро и ще вкара 25 гола в Байерн. Той вече отбеляза 20 гола във Вердер Бремен", категоричен е специалистът.

Вижте молбата на Сане към ръководството на Байерн за Мане в името на отбора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички