ПСЖ продължава да тласка двама към изхода, дестинацията е Катар


ПСЖ продължава да тласка двама към изхода, дестинацията е Катар
Снимка: Getty Images

1652 0

Пари Сен Жермен продължава да изчиства нежеланите си играчи и настоява да продаде Марко Верати и Юлиан Дракслер. Шампионът на Лига 1 успя да задържи звездата Килиан Мбапе това лято и също инвестира много, за да привлече множество подкрепления в играчи като Рандал Коло Муани, Мануел Угарте и Усман Дембеле.

ПСЖ е категоричен в намерението си

На изходящия пазар ПСЖ започна да преразглежда проекта и да съкращава състава си, намирайки нови домове за играчи като Неймар, Леандро Паредес и Абду Диало. Въпреки че европейският трансферен пазар приключи, клубът все още иска да завърши още няколко изходящи трансфера.

L’Equipe информира, че ПСЖ сега работи върху раздялата с Верати и Дракслер в клубове от катарската лига, където трансферният прозорец затваря на 18 септември. Клубът се надява да осигури около 65 милиона евро за двамата играчи.

Треньорът Луис Енрике беше попитан за ситуацията на италианския полузащитник на пресконференция и той потвърди, че плановете не са се променили, коментирайки: Не правя личните разговори публични. Съветът, който успях да му дам, остава личен, няма какво повече да кажа за това". По-рано се появи и точното изречение, което е казал на Верати, с което да го откаже от ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички