Галтие е категоричен около контузията на Мбапе


Галтие е категоричен около контузията на Мбапе
Снимка: Getty Images

1221 0

Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, коментира една от най-обсъжданите теми във Франция през изминалите дни, а именно контузията на Килиан Мбапе от шамионатното гостуване на Монпелие.

Запалянковците на парижани са изключително притеснени, че "младия шампион" ще отсъства "три седмици" и се очертава да липсва за първия елиминационен сблъсък между ПСЖ и Байерн Мюнхен от Шампионска лига.

Наставникът на баварците пък изрази съмнения около реалното състояние на нападателя, докато Галтие трябваше да коментира дали не е пренатоварил изключителния нападател.

"Мбапе ще отсъства около три седмици, това е факт. Дали е играл много? Ние сме в особен сезон, виждам, че има много контузии и в другите клубове. Това е част от играта и сме тъжни за Килиан. Той иска да играе през цялото време. Не може да се изкара цял сезон без физически проблеми.

Дали беше предотвратима травмата му? След двата мача след Световното първенство със Страсбург и Ланс той имаше 12-13 дни почивка. Той се върна постепенно. Не мисля, че е играл прекалено много. В момента, в който играе, винаги има риск", обясни Галтие пред местните медии.

Вижте любопитния коментар на Нагелсман по адрес на Килиан Мбапе!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички