"Трябва уважение"! Кристоф Галтие отговори на трансферните слухове за Кейлор Навас


"Трябва уважение"! Кристоф Галтие отговори на трансферните слухове за Кейлор Навас
Снимка: Getty Images

1405 0

Треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, сподели мнението си относно нашумелите трансферни слухове покрай един от неговите играчи Кейлор Навас.

Информациите, че вратарят на парижани е все по-близо до подпис с тима от Висшата лига Нотингам Форест през зимата се засилват все повече. Костариканският национал взе участие в едва 2 срещи през сезона до момента за "принцовете" като и двете бяха за Купата на Франция.

Джанлуиджи Донарума е предпочитаната опция под рамката на вратата от наставника на тима. Самият той не беше особено ясен, когато отговори на въпрос за потенциален трансфер на стража в Англия.

"Трансферният прозорец приключва след 4 дни. Аз съм особено съсредоточен за предстоящия мач. Кейлор е страхотен боец, той служи за пример с работата си от началото на сезона", коментира специалистът на пресконференция преди неделния двубой с Реймс.

"Разчитахме на него в турнира за Купата на Франция. Вслушваме се в това как се чувства. Ще видим в края на трансферния прозорец резултата. Предвид човека и кариерата му, трябва да го уважаваме и слушаме", допълни още той.

Навас се присъедини към ПСЖ след края на страхотната си кариера с Реал Мадрид през 2019-а година. Оттогава той записа 108 срещи с екипа на "парижани", в които опази мрежата си суха 50 пъти.

Ето какви са последните трансферни информации относно бъдещето на Навас

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички