Футболист на Лил "изгоря" със 75 000 евро и бе пратен да играе в петото ниво на Франция


Футболист на Лил "изгоря" със 75 000 евро и бе пратен да играе в петото ниво на Франция
Снимка: Getty Images

1298 0

Ръководството на Лил реши да извади нападателя Мохамед Байо от първия състав и да го глоби със 75 000 евро, след като офанзивният футболист бе забелязан да купонясва в нощта преди тежката загуба от ПСЖ в мач от 3-ия кръг на Лига 1

*"Кучетата" закупиха национала на Гвинея от Клермон за около 12 милиона евро през месец юли. Той стартира в първите два мача на отбора през новата кампания (победа и загуба), без да вкара гол.

Във вечерта преди 1:7 от парижани, в социалните мрежи се бяха появили снимки от нощен клуб на 24-годишния играч. Занапред Байо ще тренира с втория отбор на Лил, който се подвизава в петото ниво на френския футбол.

"Това е липсва на уважение към клуба, липса на уважение към треньорския щаб и към нашите привърженици. Бяхме много ядосани от случилото се с треньора (б.р. - Пауло Фонсека), дори бесни, относно това поведение, което за нас не може да бъде толерирано", сподели клубният президент Оливие Летан пред "Amazon Prime".

Интересно е да се отбележи, че през месец април Мохамед Байо получи двумесечна условна присъда от съд в Клермон за шофиране в нетрезво състояние!

Вижте още: Неймар разсея съмненията за проблем между него и Мбапе (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички