Александър Чеферин осмя Реал Мадрид: Не можеха да оцелеят, но предложиха 180 млн. евро за Килиан Мбапе


Александър Чеферин осмя Реал Мадрид: Не можеха да оцелеят, но предложиха 180 млн. евро за Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

4868 0

Президентът на УЕФА Александър Чеферин даде интервю пред "Spiegel", в което отново коментира трите клуба (Реал Мадрид, Барселона и Ювентус), които все още не са се отказали от идеята за Европейска Суперлига. 

Преди време те заявиха, че могат да напуснат европейските турнири, които са под егидата на Централата, като знак на протест:

"Не ми пука, ако Реал, Барса и Юве решат да напуснат турнирите под егидата на УЕФА. Смешно е, че искаха да си създадат тяхна си Лига, но в същото време желаят да играят и в Шампионска лига. Техните директори са некомпетентни, те се опитаха да убият футбола", каза Чеферин и разкри за любопитен разговор между него и президентът на Реал Мадрид:

"Например Флорентино Перес ми се оплака, че клубът му щял да оцелее само чрез участие в Суперлигата, но след това се опита да купи Килиан Мбапе за 180 млн. евро".

Кралския клуб удари на камък с привличането на французина през това лято, след като ПСЖ отхвърли всяка една оферта, която пристигна за футболиста. Неговият договор изтича през лятото на 2022 г. и тогава Реал ще може да го вземе без трансферна сума!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички