Ерера скочи в защита на Лионел Меси и обяви: Мбапе е смирен и иска да се учи от него!


Ерера скочи в защита на Лионел Меси и обяви: Мбапе е смирен и иска да се учи от него!
Снимка: Getty Images

2471 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и настоящ на ПСЖ - Андер Ерера, защити съотборника си Лионел Меси в интервю за "Mundo deportivo". 32-годишният полузащитник не е съгласен с твърденията, че аржентинецът играе слабо във Франция и заяви, че иска да разбие мита за разликите в европейските първенства:

"Той спечели своята седма "Златна топка", а тренира и се забавлява сякаш едва сега започва да играе. Отнася се сериозно към всяка една тренировка. Футболисти като Меси съкращават времето за аклиматизация. Той би играл на едно и също ниво не само в Испания или Франция, но и на места като Япония и Мадагаскар", каза Ерера и добави:

"Искам да разбия мита за разликите в първенствата. Добрите играчи са си добри навсякъде. Меси пази Барселона в сърцето си и някой ден ще се завърне там, но в момента се наслаждава в ПСЖ и иска да побеждава с отбора. На моменти вече сме виждали най-добрата версия на Лео в ПСЖ. Например при домакинството ни срещу Манчестър Сити. Отговорността за неговата форма обаче е и на всички, които го заобикаляме. Трябва да му предоставим нашите услуги, за да извлечем най-доброто от него".

Андер Ерера разкри и че всички в съблекалнята са на мнение, че Меси е №1 в света, а Килиан Мбапе имал голямо желание да се учи от него: "Обикновено нормалните играчи трябва да се приспособяват към новите концепции. Сега обаче е точно обратното, защото говорим за най-добрия футболист в историята. Мбапе ще бъде най-добрият играч в света в продължение на много години, но всички сме съгласни, че Лео е номер 1. Няма съмнение в това. Килиан проявява смиреност и има огромно желание да се учи от Лео. Добрите играчи се разбират помежду си. Има естествена химия между тях двамата. Говорят един и същи език на терена. Късметлия съм, че играя с футболисти като тях".

Наскоро и един от шефовете на "Парк де Пренс" скочи в защита на Лионел Меси - прочетете тук думите на Леонардо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички