Неймар може и да не играе срещу Реал Мадрид в Шампионската лига


Неймар може и да не играе срещу Реал Мадрид в Шампионската лига
Снимка: Getty Images

1850 0

Френският Пари Сен Жермен има огромни опасения, че Неймар може и да не се възстанови за предстоящия първи осминафинал в Шампионската лига срещу Реал Мадрид.

29-годишната бразилска звезда е аут от терените от края на ноември, когато получи контузия в глезена в мач от френското първенство и се очакваше да играе в първия мач срещу „лос бланкос“ на 15-и февруари.

Откакто се присъедини към френския гранд през 2017-а, Ней страда от много травми, които често го лишават от участие в ключови мачове. Според испанските медии оригиналната прогноза бе той да се върне към тренировките в началото на февруари, но това не е точно така. Във френската столица смятат, с оглед видяното от възстановяването на играча, че №10 може и да не играе в първата важна среща за своя тим. В предходните сезони Неймар е пропускал мач от финалната фаза срещу испанския гранд, както и срещу Манчестър Юнайтед.

Крилото има три гола и толкова асистенции в 10 мача от Лига 1 през сезона, но все още няма попадение в Шампионската лига през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички