Екс нападател на Манчестър Юнайтед за Лионел Меси: Той просто е уникален, докоснат от Бога


Екс нападател на Манчестър Юнайтед за Лионел Меси: Той просто е уникален, докоснат от Бога
Снимка: Getty Images

2216 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Луис Антонио Валенсия изглежда направи избора си между Лионел Меси и Кристиано Роналдо, заявявайки, че аржентинецът е докоснат от Бога.

"Меси е уникален, той е докоснат от Бога и ние трябва да го премем. Когато един играч се открои, обичам да го признавам и за мен Меси е един от най-добрите в историята. По времето на съперничеството Кристиано-Меси, единственото лошо за Кристиано бе, че Меси също беше там и се надпреварваше рамо до рамо с него", сподели еквадорецът пред аржентинското издание "Ole".

Напълно можем да разберем аргументите на Луис Антонио Валенсия. Все пак Меси е неслучайно приветстван като най-великия за всички времена. През 17-те си години в Барселона той отбеляза 672 гола и спечели 34 титли. Той също така сложи край на своята международна трофейна суша миналата година, като спечели Копа Америка с Аржентина.

Лионел Меси ще направи всичко възможно през настоящия сезон да прибави още трофеи към своята колекция като неговия ПСЖ ще се бори със зъби и нокти на всички фронтове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какви глоби отнесоха в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички