Скритият момент от Юнайтед - Ливърпул или как Манчестър се опита да изкопира ПСЖ (ВИДЕО)


Скритият момент от Юнайтед - Ливърпул или как Манчестър се опита да изкопира ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2074 0

На 21 август (неделя) ПСЖ разгроми Лил със 7:1 като гост в мач от 3-ия кръг на френската Лига 1. Първият гол за парижани падна още в 8-ата секунда, тъй като те разиграха по перфектен начин топката след пускането на центъра и Меси изведе Мбапе сам срещу вратаря (ВИДЕО).

Ден по-късно, на 22 август (понеделник) Манчестър Юнайтед взе много важна победа в дербито с Ливърпул като домакин и спечели първи точки за сезон 2022/23 в английската Висша лига.

В социалните мрежи се появиха много интересни кадри от началото на второто полувреме на "Олд Трафорд", които са сравнени с първите секунди от мача на ПСЖ.

При по-внимателно вглеждане в тях, с голяма доза убеденост може да се твърди, че играчите на Ерик тен Хаг се опитаха да изкопират едно към едно разиграването, което доведе до първия гол във вратата на Лил!

До втория пас всичко за Юнайтед се получаваше добре, вижда се и движението напред-назад на футболиста, който пуска центъра - Бруно Фернандеш (Неймар за ПСЖ), но при третия пас се стига до грешка на португалеца и опитът на Манчестър да изненада Ливърпул претърпява неуспех.

Вижте ВИДЕОТО:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички