ПСЖ също с интерес към Бернардо Силва от Манчестър Сити


ПСЖ също с интерес към Бернардо Силва от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1404 0

Отборът на ПСЖ продължава с активността си на трансферния пазар. Сега парижани имат реален интерес към звездата на Манчестър Сити - Бернардо Силва.

Парижани дори са изпратили оферта от 70 милиона евро за услугите на португалеца, съобщава изданието "Relevo". Очаква се обаче управата на "гражданите" да отхвърли предложението и да търси сума от порядъка на 90 милиона. 

Самият Пеп Гуардиола не иска да се разделя с португалеца, но специалистът заяви преди време, че няма правото да задържа никого против волята му.

ПСЖ обаче ще трябва да действа бързо, ако иска да си осигури услугите на Силва. Барселона също напира за него от началото на лятото и може да се каже, че той се превърна в една от основните трансферни цели на Шави и "блаугранас". 

Феновете на ПСЖ ще бъдат ентусиазирани от перспективата Силва да заиграе заедно с убийственото трио в предни позиции от Неймар, Мбапе и Меси, и заедно да се борят за голямата цел на парижани, а именно - спечелването на Шампионска лига. Междувременно ето каква глоба отнесе френския гигант.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички