Доказателствата, че Килиан Мбапе копира Кристиано Роналдо (СНИМКИ)


Доказателствата, че Килиан Мбапе копира Кристиано Роналдо (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

5449 0

Един от най-перспективните съвременни млади футболисти - Килиан Мбапе, неведнъж е признавал, че в детството си е бил огромен фен на мегазвездата и петкратен носител на "Златната топка" - Кристиано Роналдо. В медийното пространство има и редица снимки на малкия Мбапе в своята стая, изпълнена със снимки на португалеца.

"Той е героят на моето детство, бе невероятно, когато се видяхме, като бях на базата във Валдебас. Но аз съм човек, който обича да побеждава и се състезава за това. Няма значение кой е срещу мен, искам да спечеля. Възхищавах му се като дете, но това приключи. Отиваме на "Бернабеу" за победата" - споделя Мбапе преди един сблъсък срещу Реал Мадрид с Кристиано в състава си.

Изглежда обаче Мбапе все пак (умишлено или не) е копирал немалка част от действията на Роналдо. Някои от най-известните му начини за отпразнуване на гол се забелязват в по-ранните етапи от кариерата на CR7. Вижте снимките по-долу. Междувременно, бившият защитник на "кралския клуб" Фабио Канаваро заяви, че именно Мбапе е нужният човек за Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички