Дешан призна за противопоставяне със Зидан, но го защити от нападките


Дешан призна за противопоставяне със Зидан, но го защити от нападките
Снимка: Getty Images

1537 0

Селекционерът на Франция - Дидие Дешан, е поредното голямо име във футбола, което подкрепи Зинедин Зидан след неприятния коментар по негов адрес от вече бившия президент на френската футболна централа - Ноел Льо Грае.  81-годишният футболен шеф не се изказа никак ласкаво по адрес на Зизу и дори обяви, че няма да му отговори по телефона за потенциално негово поемане на "петлите".

"Коментарите му бяха неуместни, както и самият той призна. Много е хубаво, че се извини на Зизу", сподели Дешан. Именно Зидан бе считан за фаворит за нов селекционер на Франция преди да стане ясно, че Дешан ще удължи договора си.

"Ясно е, че тази ситуация доведе до спортно съперничество между нас двамата, а според някои дори и до противопоставяне. Мога да ви уверя, че днес, както и вчера, както и през последните години имам огромно уважение към него. Особено във връзка с това, което преживяхме и споделихме заедно като играчи и какво означаваме за френския футбол", допълни Дешан. А какви още проблеми може да срещне Ноел Льо Грае - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички