"Твърде е шумен"! Жаром Ротен отписа Килиан Мбапе за капитанската лента на Франция


"Твърде е шумен"! Жаром Ротен отписа Килиан Мбапе за капитанската лента на Франция
Снимка: GettyImages

2021 0

Бившата звезда на ПСЖ и бивш френски национал - Жаром Ротен, сподели, че вярва, че треньорът на "петлите" - Дидие Дешан, няма да послуша съветите и ще избере друг капитан на тима, вместо Килиан Мбапе.

Франция остана без лидер, след като досегашният носител на капитанската лента - Юго Лорис, обяви официално края на кариерата си с националния отбор.

С това решение не закъсняха слуховете, че суперзвездата на парижани ще бъде следващият капитан на родината си. Не така обаче смята Ротен.

"Ако бях аз, щях да избера Мбапе за новия капитан на "сините". Знаейки Дидие Дешан и неговия начин на действие обаче, съм склонен да вярвам, че няма да го напрви капитан", коментира бившият нападател в подкаста "Rothen s'enflamme". Той разкри и причината, поради която смята, че това няма да се случи.

"Защо ли? Защото той предизвика много шум", допълва още той.

Още от периода си в Монако, Мбапе е под светлините на прожекторите. Той бива определян от мнозина като следващата суперзвезда и най-голяма надежда на световния футбол. Това обаче към момента не пречи на изявите му, а дори напротив.

Ето кой специалист определя Мбапе като сигурен фаворит за капитанската лента във Франция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички