"Ако сме близки, го получаваш": 82-годишният Льо Грае, зяпащ агентка в "гърдите и дупето" (ВИДЕО)


"Ако сме близки, го получаваш": 82-годишният Льо Грае, зяпащ агентка в "гърдите и дупето" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7531 0

Продължават да се вихрят скандалите около президента на Френската федерация по футбол - Ноел льо Грае. Най-новото около него е, че Соня Суид, която е агент на футболисти и е една от най-уважаваните в професията си, се върна към 2014 година за скандални разкрития.

Оказва се, че когато е трябвало да обсъждат чисто футболни аспекти, Льо Грае е злоупотребил с властта и позицията си. Той е намекнал, че ако си е по-близък със Соня Суид, целите ѝ може и да се сбъднат.

"През 2014 година ми се обади и искаше да ме запознае с отговарящата за женския футбол във френската федерация, защото съм била блестяща. Отидох в неговия апартамент. Когато пристигнах, имаше шампанско. Бях доста изненадана, но реагирах стоически. Говорихме си за женски футбол. Само че Бриджит Енрикс (бел. ред. бившият вицепрезидент на Федерацията) не се появи. Още повече - нямаше и да се появи.

По време на нашата среща той ясно ми каза, че ако сме си били близки, идеите ми са щели да се осъществят. При всички положения - би бил много по-мотивиран да ми помогне в тази насока" - започва скандалния си разказ Соня Суид.

"Получих голям шамар (бел. ред. преносно), защото пред мен стоеше президентът на федерацията, който ме гледа така, докато имам мнение за себе си, че съм компетентна, доказана. Той ме виждаше като две гърди и дупе. Бях разочарована от президента ми.

Той много опитва да съблазнява. Той е човек, който е сигурен в себе си и който вярва, че всичко е позволено. Когато го чуя да говори, имам усещането, че той е кралят, а федерацията е неговото кралство. Но къде се намираме?" - завърши тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички