Бивш играч на ПСЖ: Икарди вече не е футболист, мисли само за личния си живот


Бивш играч на ПСЖ: Икарди вече не е футболист, мисли само за личния си живот
Снимка: Getty Images/Gulliver

3048 0

Бившият футболист на ПСЖ Жером Ротен разкритикува нападателя на тима Мауро Икарди. Според него аржентинецът не мисли за футбол, не мисли за своя отбор, а само за личния си живот и доказателство за това е скандалът със съпругата му Уанда Нара.

"Икарди мисли само за личния си живот. Това, което се случи с жена му е скандал. Мауро вече не е футболист, не е на терена. Той получава своя милион евро на месец и не носи никаква отговорност за имиджовите загуби на клуба. Леонардо, който го докара в отбора, също игнорира задълженията си. Мауро не се чувства щастлив в Париж и трябва възможно най-скоро да напусне ПСЖ", заяви французинът, цитиран от "RMC Sport".

Както е известно, през октомври Нара, която има две деца от Икарди, обяви, че той ѝ е изнерверил и го напусна. После се появи информация, че двойката се е сдобрила, но аржентинката отрече това с поредица публикации. В края на ноември стана ясно, че нападателят на парижани е предал на блондинката правата върху всичките си доходи и активи до 2050 година, за да изкупи грешката си. Ето и доказателството, че Икарди не е щастлив в ПСЖ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички