Икарди пред завръщане в Серия А: Уанда Нара се срещна с шефа на гранд


Икарди пред завръщане в Серия А: Уанда Нара се срещна с шефа на гранд
Снимка: Getty Images/Guliver

2535 0

Уанда Нара - съпругата на Мауро Икарди и негов агент, се е срещнала с президента на Ювентус Андреа Аниели, съобщава "Евроспорт". На срещата е бил обсъден евентуален трансфер на нападателя от ПСЖ в италианския гранд. Актуалният вариант е аржентинецът да играе в Торино под наем още тази пролет.

След като парижани се подсилиха с Лионел Меси през лятото, 28-годишният Икарди получава още по-малко игрово време в ПСЖ и се замисля сериозно за напускане. През настоящия сезон Икарди е реализирал 3 гола в 17 мача във всички турнири, като е бил титуляр в Лига 1 само 6 пъти.

Ювентус е сериозно заинтересуван от реализирането на трансфера, като се надяват Икарди да повиши резултатността на отбора след напускането на Кристиано Роналдо. В 17 мача от Серия А дотук "бианконерите" са реализирали само 23 попадения. Интересно е да се отбележи, че Икарди можеше да премине в гранда от Торино през 2019 г., но взе решение да подсили ПСЖ. Eто на каква жертва се реши Икарди, за да се събере с Уанда след скандала между тях. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички