От Барселона са готови да предложат двама на ПСЖ за Неймар


От Барселона са готови да предложат двама на ПСЖ за Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

7174 0

Барселона са готови да си върнат Неймар през лятото. Каталунците имат намерение да предложат двама футболисти за услугите на бразилската суперзвезда. Става въпрос за френските национали Антоан Гризман и Усман Дембеле пише ‘Mirror’.

Неймар от доста време бива свързван с трансфер обратно в Барселона, като отчаяно иска да играе в Ла Лига отново. Отношенията между бразилеца и спортния директор на парижани Леонардо не са добри и според близки до клуба хора двамата не си говорят. Неймар прави силен сезон с екипа на ПСЖ, като има 13 гола в 15 мача във Френската Лига 1. Барселона ще опита да си върне 28-годишния футболист през лятото, като президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу иска да засили опциите в атаката на тима.

Неймар има договор с Пари Сен Жермен до 2022-ра година, тъй че ще е необходима сериозна сума, която да накара парижани да се разделят с бразилската звезда. Затова каталунците смятат, че евентуална размяна за Гризман и Дембеле би се харесала на ПСЖ. А ето защо от ПСЖ могат да са принудени да се разделят с Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички