Авторитетно издание в Испания: "Ще тръгне ли Неймар по пътя на Христо Стоичков?"


Авторитетно издание в Испания: "Ще тръгне ли Неймар по пътя на Христо Стоичков?"

5588 0

Авторитетното испанско издание AS направи любопитно сравнение между Христо Стоичков и някои по-актуални звезди на Барселона със суперзвездата на световния футбол Неймар.

От години наред различни слухове твърдят, че бразилецът е съжалил само след един сезон, че е напуснал срещу рекордна трансферна сума Барселона посока ПСЖ. Сега той изследва всички възможни варианти около завръщане на "Камп Ноу", но то изглежда немислимо. 

Главните причини е, че трансферна сума на креативния футболист би била непосилна за каталунците, а дори да го вземат под наем - те не биха могли да си позволят заплатата му. Междувременно 31-годишният нападател не би подхождал на тактиката на Шави и всички тези факти го оставят далеч от Барселона. 

Завръщащите се в Каталуния

Ако все пак бразилецът един ден се завърне на "Камп Ноу", то той ще спадне към звездните играчи на "Блаугранас", които се завръщат повторно в европейския колос. 

За водещ пример в Испания дават единствената ни "Златна топка" - Христо Стоичков, който след 4 поредни триумфа в Ла Лига преминава за един сезон в Парма, но моментално се завръща в Барселона за още две кампании с каталунците. Дани Алвеш и Адама Траоре пък са пресни примери, които опитаха да помогнат на "Блаугранас" през сезон 2021/22. 

Следете всички летни трансфери със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички