Анхел Ди Мария обмисля завръщане в Аржентина след още една последна година в Европа


Анхел Ди Мария обмисля завръщане в Аржентина след още една последна година в Европа
Снимка: Getty Images

3411 0

Халфът на Пари Сен Жермен Анхел Ди Мария разкри, че следващият му сезон най-вероятно ще му е последен в Европа и след това той заиграе в родината му Аржентина. Договорът на халфа с ПСЖ изтича след края на сезона и все още не са започнали преговори за подновяването му.

„Идеята ми е да играя още една година в Европа, за да се подготвя възможно най-добре за Световното първенство, ако бъда повикан, и след това да се върна в Аржентина. Не знам дали ПСЖ иска да остана. В противен случай ще разгледам възможността да премина в някой друг отбор в Европа“, призна офанзивното крило в интервюто за предаването „Тодо Паса“ на радиото в Буенос Айрес „Урбана Плей“.

Името на бившия халф на Реал Мадрид все повече се свързва с Ювентус, който търси играчи на неговия пост по лявото крило. Неговата класа и опит много са се понравили на ръководството на „бианконерите“, които имат и други играчи в трансферния си списък, като един от тях е крилото на Аякс Давид Нерес.

„Предпочитам Световното първенство пред Шампионската лига, защото Световното се играе през 4 години. ШЛ също е важен турнир, но той се състои всяка година. Аз съм фен на Розарио. Това е клубът на сърцето ми, който ме накара да порасна и ми позволи да играя в ПСЖ днес. Фен съм също и на Пари Сен Жермен“, добави Ди Мария.

Вижте още: Сериозни промени предстоят в ПСЖ през лятото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички