Драстични промени предстоят в ПСЖ


Драстични промени предстоят в ПСЖ
Снимка: Getty Images

2186 0

Радикални промени предстоят в ПСЖ . След спечелването на титлата от Лига 1 , парижкият отбор вече работи за получаването на конкурентен отбор през следващия сезон.

Според Le Parisien френският отбор е ясен за няколко от движенията си през следващия летен пазар, като се започне от резервната скамейка. За Маурисио Почетино е сигурно, че няма да продължи да води парижкия състав. Аржентинският треньор беше осъден, след като ПСЖ беше елиминиран на осминафиналите на Шампионската лига от Реал Мадрид . Завръщането на "белите" на Сантяго Бернабеу беше нов европейски неупех и Почетино ще плати, въпреки че спечели първенството на Франция.

Клубът обмисля няколко имена, които да го заменят, като Зинедин Зидан е големият фаворит. Французинът обаче е по-заинтересован да тренира френския отбор след като приключи Световното първенство в Катар , така че ръководството на ПСЖ има на масата имената на Антонио Конте , Йохим Льов и Тиаго Мота , въпреки че засега нямаше подходи с някой от тях.

Що се отнася до отбора, движенията до голяма степен са подчинени на решението на Килиан Мбапе. Нападателят прекратява договора си и ПСЖ отчаяно търси неговата приемственост, докато Реал Мадрид го чака като ясна алтернатива на бъдещето му.

Списъкът на "недосегаемите" е намален и дори Неймар може да бъде трансфериран. Le Parisien посочва, че на емира на Катар, собственик на ПСЖ, му е писнало от образа на бразилеца и въпреки подновяването му преди година (той подписа до 2025 г.) намерението е да го прехвърли. Големият недостатък е гигантската заплата на бразилеца, факт, който ограничава броя на отборите, които могат да получат услугите му.

В главата за жертвите ПСЖ работи за облекчаване на отбора. Икарди , Курзава и Кейлор Навас се появяват в трансферния списък, докато Анхел Ди Мария прекратява договора си и едва ли ще продължи. Що се отнася до подписките, Пол Погба или Аурелиен Чуамени са две от имената, които прозвучаха най-много за подсилване на новия парижки отбор.

Днес ПСЖ се изправя срещу Троа от 21:45, а как се е развила срещата можете да видите в специалната секция на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички