Ал Хелаифи на крака за желаната звезда - ПСЖ "буксува" заради пари, турчин е в схемата


Ал Хелаифи на крака за желаната звезда - ПСЖ "буксува" заради пари, турчин е в схемата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1439 0

Френските издания потвърждават, че до последния възможен момент на зимния трансферен прозорец за ПСЖ голямата цел остава сделка с Интер за привличането на Милан Шкриняр.

От L’Equipe съобщават, че на "Парк де Пренс" са взели всички възможни мерки за постигането на споразумение със "змията", след като към Милано е излетял и президентът на клуба - Насер Ал-Хелаифи.

Големият проблем пред парижани остава чисто финансов, тъй като Интер иска 20 милиона евро за правата на играча, които изтичат през лятото, докато френските шампиони не предлагат повече от половината, уточнява Фабрицио Романо. 

27-годишният защитник вече заяви, че не възнамерява да подпише нов договор с италианския клуб. Това гарантира раздялата му с тима през настоящата 2023 година, когато отново ще подпише с ПСЖ, но Галтие се надява да му го осигурят още сега.

Ако сделката се осъществи, Интер ще опита да вземе Мерих Демирал от Аталанта. Очаква се двата бранители да пропуснат днешната битка между Интер и Аталанта в турнира за Купата на Италия.

Вижте последния коментар на Шкриняр около евентуална сделка с ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички