Ако Меси напусне: ПСЖ взима играч от Турция, за да го размени за Осимен


Ако Меси напусне: ПСЖ взима играч от Турция, за да го размени за Осимен
Снимка: Getty Images

3731 0

Виктор Осимен и Лионел Меси са сред най-коментираните футболисти през последните месеци и докато африканецът е великолепен през целия сезон, то аржентинецът бива повече обсъждан покрай неяснотата около бъдещето му. 

Ясно е, че контрактът му изтича през лятото, а вече все по-усилено се коментира, че той може да се завърне в Барселона. При подобен вариант на "Парк де Пренс" със сигурност ще се опитат да си осигурят нов нападател, като той вече е бил набелязан.

От RMCsport са категорични, че от сега всички във френския колос са вперили очи във Виктор Осимен и ще се борят за неговото привличане. Очаква се Наполи да поиска поне 100 милиона евро за нападателя, който е тяхна собственост до лятото на 2025 г.

"Лудата" размяна

Оказва се обаче, че "принцовете" са готови към евентуална сделка да прибавят част и от опитните играчи, които бяха преотстъпени преди началото на сезона - Мауро Икарди и Леандро Паредес.

И докато вторият се превърна в световен шампион и играе на най-високо ниво в Ювентус, то под Везувий при подобна сделка трябва да свикнат с мисълта, че са продали "играча на сезона" за сметка на отритнатия в Галатасарай Икарди.

Вижте колко пари ще получава Лионел Меси, ако се завърне в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички