Агентът на Мане: Садио можеше да премине в ПСЖ


Агентът на Мане: Садио можеше да премине в ПСЖ
Снимка: Getty Images

1263 0

Агентът на Садио Мане разкри, че клиентът му е бил много сериозен обект на интерес от Пари Сен Жермен за закупуване през това лято. Шестгодишният престой на сенегалеца в Ливърпул приключи по-рано през месеца, като той оформи трансфер в Байерн Мюнхен за 27,5 милиона паунда, които могат да набъбнат до 35 милиона британски лири при спазване на определени бонуси.

На два пъти оферти от баварците бяха отрязвани от Ливърпул, но в крайна сметка при третия им опит те успя да привлекат нападателя от Африка.

Отборът на Юлиан Нагелсман беше считан за фаворит за подписа на бившия играч на Саутхемптън, но Бакари Сисе призна пред френско радио, че ПСЖ е искал също да вземе играча, но след напускането на Леонардо преговорите са зациклили.

„Да, ПСЖ също искаше Садио. Леонардо имаше няколко контакта с мен и говорихме за това какво може да го очаква в Париж. След това обаче той напусна клуба и разговорите спряха“, каза Сисе пред RMC.

“Миналото лято пък Барселона имаше интерес към него, след като лично Лионел Меси го беше препоръчал, но знаете каква е финансовата ситуация там и затова нямаше конкретна оферта“, допълни още агентът. А какво е бъдещето на Левандовски в Байерн, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички