Бивш английски национал обвини Юрген Клоп за раздялата със Садио Мане


Бивш английски национал обвини Юрген Клоп за раздялата със Садио Мане
Снимка: Getty Images

2222 0

Бившият футболист Тревър Синклер, който е защитавал цветовете на редица клубове във Висшата лига, бе доста критичен към Юрген Клоп и цялата управа на Ливърпул, затова, че са оставили футболист като Садио Мане да си тръгне.

В интервю пред медията "talkSPORT" Синклер заяви, че Мане е бил изключително ключов за състава като Мохамед Салах и Върджил Ван Дайк, но от мърсисайдци никога не са оценили това.

"Мане бе продаден. Много мои познати - бивши футболисти, както и феновете на Ливърпул, започват да си мислят дали това е било правилното решение", заяви бившият английски национал. 

"Нека ви кажа защо той си тръгна. Първо, от клуба подходиха по изключително неуважителен начин към ситуацията с неговия контракт, решавайки да не го подновяват по-рано. Второ, Юрген Клоп и екипът му никога отдадоха заслуженото на Мане, както го правят за Мохамед Салах и Ван Дайк", добави Синклер. 

30-годишният сенегалец се присъедини към отбора на Байерн Мюнхен това лято. Предстои да разберем дали Ливърпул е взел правилното решение с продажбата му или той ще накара бившия си клуб да съжалява.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как Мохамед Салах се сбогува с Мане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички