Верати напуска ПСЖ, но не заради погрома от Барселона


Верати напуска ПСЖ, но не заради погрома от Барселона

1423 0

Звездата на ПСЖ Марко Верати е готов да напусне тима, но причината не е поражението с 1:6 от Барселона, което сензационно изхвърли парижани от Шампионска лига след 4:0 в първия двубой. Но италианецът не може, а и не иска да се справя с отношението на френските медии към неговите изяви.

Интерес към италианеца проявяват грандовете от родината му Ювентус и Интер, както и Реал Мадрид. Той има договор с настоящия си клуб до 2021 година, като получава по 7,5 милиона евро годишна заплата. Въпреки това, на няколко пъти талантливият плеймейкър подсказа на пресата, че има вероятност да премине в друг отбор.

Скорошните коментари на Верати и неговия брат, според когото  футболистът желае да остане на "Парк де Пренс", като че ли бяха потушили слуховете за трансфер. Отпадането от Барселона в Шампионската лига обаче влошило положението, като агентът Донато Ди Кампли сподели пред "Премиум спорт", че "ако има още атаки срещу Верати, ще започнем да обмисляме ситуацията".

Той има предвид информацията на "Екип", която гласеше, че въпросният играч и Блес Матюиди са посетили нощен клуб два дни преди реванша с Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички