ПСЖ обръща трансферната си политика - пожела трима, които са далеч от "звезди"


ПСЖ обръща трансферната си политика - пожела трима, които са далеч от "звезди"
Снимка: Guliver/Gettyimages

1826 0

Новият старши-треньор на Томас Тухел е решен да промени политиката на ПСЖ и да потърси качествени играчи, които не са със статута на звезди. Това е и причината той да поиска от ръководството да привлече трима играчи, които са далеч от звездния статут на футболисти като Неймар, а в клубните си отбори не са твърди титуляри.

Първото име в списъка е Юлиан Вайгъл от Борусия Дортмунд. Той беше сред любимците на Тухел, но след уволнението на треньора не успя да се наложи като твърд титуляр.

Санчес не попада в плановете на новия старши треньор на Байерн Нико Ковач и е много вероятно да се стигне до неговата продажба във френския шампион.

Пари Сен Жермен много по-трудно ще привлече Рюдигер от Челси, защото германският национал бе твърд титуляр при Антонио Конте, а ролята му при Маурицио Сари няма да бъде по-различна.

Според информацията на "La Parisien", Тухел е разговарял лично със спортния директор на клуба Антеро Енрике и с президента Насер Ал-Келайфи и ги е информирал за желанието да има тримата футболисти в своя състав за новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички