Лион иска да вземе трансферен провал на Атлетико през зимата


Лион иска да вземе трансферен провал на Атлетико през зимата

2153 0

Френският клуб Олимпик Лион иска да привлече в състава си играча на Атлетико Мадрид Тома Лемар. Френското крило е със статут на резерва на „Уанда Метрополитано“ след трансфера си от Монако през лятото на 2018-та година за сумата от 60 милиона евро.

24-годишното крило отпадна от плановете на Диего Симеоне, като по-често влиза като резерва, отколкото да е титуляр в мачовете през този сезон. Тома Лемар е изиграл 61 мача, откакто е в отбора на „дюшекчиите“, като е отбелязал едва 3 гола за Атлетико Мадрид в този период. По-рано този месец медии от Испания съобщиха, че „Лос Рохибланкос“ искат да осводят крилото, за да могат да инвестират в другите позиции в отбора.

Лион се интересуват от играча, като биха искали да се подсилят с него още по време на зимния трансферен прозорец. Самият Лемар вероятно също би предпочел да премине в друг отбор, тъй като все още има надежди, че може да попадне в състава на Дидие Дешан за Евро 2020, а за да се случи това, той трябва да играе редовно. А ето кой футболист също може да напусне "Уанда Метрополитано" скоро време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички