Жоао Феликс сподели заедно с кой футболист иска да играе в един клуб


Жоао Феликс сподели заедно с кой футболист иска да играе в един клуб
Снимка: Getty Images/Guliver

2358 0

Младият Жоао Феликс получи наградата „Златно момче“ за 2019-та година тази вечер в Торино. На церемонията присъстваха около 200 гости, сред които представители на Атлетико Мадрид и агента на Феликс Жорже Мендеш, който спечели наградата за най-добър футболен агент в Европа през изминалата година. 

„Много съм щастлив. Зад този трофей се крият много свършена работа и съм очарован, че спечелих наградата. Да спечеля това отличие беше една от целите ми, не е нещо, което всеки може да спечели. Нямам думи, с които да благодаря на моите съотборници, семейството ми и всички, които бяха близо до мен през последните месеци“ каза младият португалец.

Той бе запитан и дали е обмислял да се присъедини към Ювентус и да заиграе в един отбор с миналогодишния носител на наградата Матайс де Лихт. „Никога не се знае. Да играя в един отбор с Кристиано Роналдо както на национално, така и на клубно ниво би било страхотно. Той е легенда!“ допълни още Жоао Феликс. А ето какво постижение направи неговият идол Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички