Атлетико не остави нищо на случайността, пропусна да разгроми Локомотив


Атлетико не остави нищо на случайността, пропусна да разгроми Локомотив
Снимка: Getty Images/Guliver

1137 0

 

Мачът започна с две дузпи за Атлетико (Мадрид). Първата бе отсъдена за нарушение на стража на гостите Коченков още във 2-рата минута. Трипиър, изненадващо, застана зад топката, но изпусна, нацелвайки страничния стълб. Четвърт час по-късно Жоао Феликс застана на бялата точка и не сгреши след безпощаден изстрел в долния ляв ъгъл на Коченков.
В 26' Алваро Мората реализира след страхотна отборна комбинация, но голът бе отменен заради засада.

Атлетико (Мадрид) не остави нищо на случайността и взе победа с 2:0 над Локомотив Москва последния си двубой от груповата фаза на тазгодишното издание на Шампионска лига. По този начин "дюшекчиите" завършват на второ място с 10 точки, докато руснаците остават на последното място със само 3 пункта, които бяха спечелени още в първия им мач - този срещу Байер Леверкузен. 

Мачът започна с две дузпи за Атлетико (Мадрид). Първата бе отсъдена за нарушение на стража на гостите Коченков още във 2-рата минута. Трипиър, изненадващо, застана зад топката, но изпусна, нацелвайки страничния стълб. Четвърт час по-късно Жоао Феликс зае позицията на бялата точка и не сгреши след безпощаден изстрел в долния ляв ъгъл на Коченков - 1:0.

В 26' Алваро Мората реализира след страхотна отборна комбинация, но голът бе отменен заради засада. В крайна сметка не паднаха повече попадения до края на полувремето и двата тима се прибраха за почивката при минимална преднина за "дюшекчиите", които категорично надиграват днешния си опонент.

Втората част започна по мечтан начин за момчетата на Диего Симеоне. Още в 54-ата минута Фелипе намери топката по превъзходен начин от въздуха и прехвърли вратаря на Локомотив - 2:0 и страхотно отиграване! Асистира му Коке с прекрасно центриране.

Темпото на игра значително спадна, а до края на срещата никой от двата отбора не съумя да създаде нещо достатъчно стойностно, за да падне нов гол. Жребият за осминафиналите е в понеделник, когато и Байер ще научи съперника си за 1/16-финалите в Лига Европа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички