Арсен Венгер: Ще се завърна във футбола, но не знам дали като треньор...


Арсен Венгер: Ще се завърна във футбола, но не знам дали като треньор...
Снимка: Guliver/GettyImages

1161 0

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер иска да се завърне във футбола скоро, но е на кръстопът и не е сигурен дали иска да се занимава отново с треньорство. Французинът напусна "артилеристите“ в края на сезон 2017/18 след 22 години начело на лондончани. С тях той спечели три пъти Висшата лига и рекордните 7 пъти ФА Къп.

69-годишният специалист бе зает в ролята на телевизионен анализатор и говорител на конференции, след като напусна "топчиите“ и заяви през октомври, че е получил предложения за завръщане към футбола от различни места по света. "Ще ме видите отново в света на футбола. В ролята на мениджър… не съм сигурен“, сподели Венгер пред журналисти.

"Мислех си, че мога да се завърна към мениджърството много бързо, но се насладих на почивката си, честно казано, и сега съм на кръстопът. Футболът все още е моята страст. Ще се завърна скоро, но не мога да ви кажа със сигурност къде и под каква роля“, добави той. Според слуховете френската легенда е имал 4 предложения за работа. Вижте подробности в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички