Звездите на Ливърпул: Ван Дайк пак беснее срещу съдията, Собослай блести със 73-метров пас (ВИДЕО)


Звездите на Ливърпул: Ван Дайк пак беснее срещу съдията, Собослай блести със 73-метров пас (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3970 0

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк напоследък има своите разгорещени моменти със съдиите по терена. Първо бе изгонен срещу Нюкасъл и след бурна реакция получи по-сериозно наказание от два двубоя. След това дойде и паузата за националните отбори.

Водейки своята Нидерландия, "лалетата" надделяха с 2:1 като гост на Република Ирландия. Домакините обаче откриха резултата още в 4-тата минута, когато бе дадена дузпа за игра с ръка от Ван Дайк. Централният бранител прие бурно това решение.

Той отново влезе в разгорещена дискусия с арбитъра, въпреки че съвсем наскоро това му коства допълнително наказание на клубно ниво. Все пак в този случай не бе изгонен и не се стигна до по-сериозни проблеми.

В същото време друга звезда на Ливърпул продължи да блести. Новопривлеченият полузащитник Доминик Собослай игра за своята Унгария при равенството 1:1 срещу Чехия, като и тази среща бе от квалификациите за Европейското първенство през 2024 година.

Собослай не се отличи с попадения, но блесна с невероятно подаване, което прекоси почти целия терен, за да попадне в съотборник. Топката измина над 72 метра, като можете да се насладите на отиграването чрез кадрите по-долу в материала.

Колкото до Ван Дайк, съвсем наскоро капитанът на Ливърпул направи публично извинение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички