В последния момент: Ливърпул с нов провал да привлече звезда от Висшата лига


В последния момент: Ливърпул с нов провал да привлече звезда от Висшата лига
Снимка: Getty Images

6630 0

Ливърпул е претърпял още едно разочарование за полузащитник и то в последния момент - преди да затвори летният трансферен пазар на Острова. 

Не само провал, но и рекордна оферта

Мърсисайдци са се опитали да привлекат бразилския национал от Нюкасъл - Бруно Гимараеш, с когото Клоп е имал намерението да завърши "революцията" в халфовата си линия, информира изданието "AS". Освен това Ливърпул е сложил на масата сума от 100 милиона паунда, която обаче категорично е била отхвърлена от управата на джордитата. 

Желанието на Юрген Клоп е било именно Бруно Гимараеш да завърши неговия проект за новата полузащита на мърсисайдци. За негово съжаление обаче това е бил поредният провал за "червените". 

Припомняме, че по-рано през лятото Ливърпул бе победен от Челси в борбата за полузащитниците Мойсес Кайседо от Брайтън и Ромео Лавиа от Саутхямптън.

Все пак на "Анфийлд" акостираха звездни имена като Алексис Мак Алистър и Доминик Собослай, които укрепиха "най-слабото място" в Ливърпул през изминалата кампания. 

Самият Бруно Гимараеш пък е основен футболист в селекцията на Еди Хау, Нюкасъл дори се готви да удължи неговия договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички