"Поемам цялата отговорност": Върджил ван Дайк се извини публично след тежкото наказание


"Поемам цялата отговорност": Върджил ван Дайк се извини публично след тежкото наказание
Снимка: Getty Images

2195 0

Капитанът на Ливърпул - Върджил ван Дайк, написа съобщение в социалните мрежи, с което категорично приема наложеното му наказание от Футболната асоциация (ФА) на Острова.

Нидерландската звезда бе наказана с още един мач и глобен със 100 хиляди паунда заради бурната си реакция и словесни нападки към арбитрите Джон Брукс и Крейг Поусън, след като получи червен картон при победата на мърсисайдци с 2:1 над Нюкасъл в мач от третия кръг на Висшата лига.

Ван Дайк се разкая

"След съобщението днес бих искал да изясня, че напълно приемам решението на комисията. Това беше първият червен картон в кариерата ми в Ливърпул и позволих на разочарованието да надделее над мен в един интензивен и нажежен момент", Ван Дайк написа в "Instagram".

"Извиних се веднага след мача на официалните лица и поемам цялата отговорност. Сега е време да продължа напред. Ще продължа да подкрепям отбора по всеки възможен начин", добави още бранителят.

Заради червения картон Върджил ван Дайк пропусна срещата на "червените" с Астън Вила на "Анфийлд", спечелена с 3:0. Сега той няма да бъде на разположение на Юрген Клоп и за гостуването на Уулвс на "Молиню" на 16 септември след паузата за национални отбори.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Ливърпул създаде клауза "Анти-Арсенал"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички