Звездата на Нюкасъл Жоелинтон "сгази лука"! Пипнаха го пиян зад волана и го съдят


Звездата на Нюкасъл Жоелинтон "сгази лука"! Пипнаха го пиян зад волана и го съдят
Снимка: Getty Images

929 0

Звездата на Нюкасъл - Жоелинтон, е бил арестуван и обвинен в шофиране под въздействието на алкохол. Полицията е заловила нападателя в ранните часове на вторник сутрин.

Появата му в съда по-късно през месеца ще съвпадне с първия полуфинал на "свраките" в Карабао Къп от 47 години насам. От клуба все още не са коментирали ситуацията, въпреки че са наясно с нея.

Ето изявлението на местната полиция:

"Малко преди 1:20 ч. сутринта днес (вторник), полицията спря превозно средство в местността Понтланд Роуд в Нюкасъл и аресува обвиняемия. Жоелинтон Касио, на 26 години, е получил обвинение поради употреба на алкохол над разрешеното. Трябва да се яви пред отговорните на 26-и януари", гласи написаното.

Арестът на Жоелинтон може да има много негативно влияние върху Нюласъл, който "лети" и е трети във Висшата лига. През сезона до момента за отбора той има на сметката си изиграни 16 мача, в които записва 2 гола и 2 асистенции.

Ето какво предстои на Нюкасъл за Купата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички