Звезда на Сити вярва, че този отбор може да е най-добрият в историята на "гражданите"


Звезда на Сити вярва, че този отбор може да е най-добрият в историята на "гражданите"
Снимка: Guliver/GettyImages

1011 0

Звездата на Манчестър Сити Кевин Де Бройне изрази мнение, че евентуално спечелване на всичките четири трофея през сезона от"гражданите" ще означава, че тимът е най-великият в историята.

Белгиецът обаче подчерта колко трудно осъществима е тази задача и уточни, че целта пред "гражданите" е да печелят всеки следващ мач. Вчера "небесносините" вдигнаха Купата на Лигата, след като във финала победиха след дузпи (0:0 в редовното време и продълженията) Челси.

"Ако направим това, трябва да бъдем признати като най-добрия отбор в историята, защото никой до момента не го е постигал", заяви Де Бройне. "Ние обаче не се стремим непременно към това. Искаме да печелим колкото се може повече, но не мислим за евентуално спечелване на всичките четири възможни трофея. Ако спечелим три от тях и сме на финал в Шампионската лига, тогава можем да говорим за това, но преди да се е случило - изключено", сподели №17 в състава на Хосеп Гуардиола.

Легенда на Манчестър Юнайтед наскоро изрази съжаление, че шефовете са назначили Моуриньо, а не Гуардиола. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички