Кантона избухна срещу Моуриньо: Трябваше Гуардиола да е в Юнайтед


Кантона избухна срещу Моуриньо: Трябваше Гуардиола да е в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2434 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона е поредният, който атакува Жозе Моуриньо и заяви, че идеалният кандидат за "червените дяволи" е Хосеп Гуардиола или... самият той.  

"Представянето на Моуриньо изобщо не ми харесва. Прекалено рано е да правим, каквито и да било заключения за настоящия сезон. Манчестър Юнайтед е голям отбор и ще остане такъв винаги. Сигурен съм, че отборът ще печели купи”, сподели Кантона пред Daily Mail.

"Аз се шегувам с Манчестър Сити, но отборът им играе страхотен футбол. Затова смятам, че Гуардиола трябваше да е начело на Юнайтед. Той е наследникът на Йоган Кройф. Играл е под негово ръководство в Барселона и е научил всичко от него. 

Ако ме повикат и аз ще приема. Искам да бъда треньор, и ако ми се обадят ще отида в Манчестър. Ще се насладя максимално, а те знаят къде се намирам. Ако това стане, то ние ще играем отново красив футбол", сигурен е Кантона. 

"Мениджърът ни изповядва лош начин на игра, който никога няма да се хареса на феновете. Няма забавление, липсва и креативността в отбора. Харесвам Моуриньо, който е добър човек, но той не е правилният за Юнайтед. Шефовете трябваше да назначат Гуардиола".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички