Звезда на Манчестър Юнайтед разкри кой е отборът от Висшата лига, който той ненавижда


Звезда на Манчестър Юнайтед разкри кой е отборът от Висшата лига, който той ненавижда
Снимка: Getty Images/Guliver

1794 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд разкри наскоро в интервю кой е отборът от Висшата лига, който той ненавижда. В интервю за спортния канал в "YouTube" - "Uninterrupted", британецът заяви, че отборът на Ливърпул никак не му се нрави.

Рашфорд призна, че въпреки местното съперничество между двата Манчестърски клуба, Ливърпул е най-големият съперник за него.

"Разбира се, с Ливърпул има история, така че съперничеството е малко по-горчиво, Сити също не ги харесвам, но си признавам, че всъщност нямам огромна причина да не ги харесвам", заяви Рашфорд.

"Просто израснах със съперничеството в Манчестър, едната страна е в светлосиньо, а другата в червено. Но в съперничеството с Ливърпул се крие толкова много история и значение", добави още нападателят на Юнайтед.

24-годишният футболист вече отлично знае какво е да се изправяш срещу гигантите в английския футбол и сам може да даде своето мнение по въпроса кой отбор не му се нрави. Ето, че го направи. Сега остава да разберем какъв ще бъде отзвукът след този негов коментар.

ВИЖТЕ ОЩЕ: С кой елитен футболист се подсили Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички