Футболно величие заяви къде Кристиано Роналдо трябва да продължи кариерата си


Футболно величие заяви къде Кристиано Роналдо трябва да продължи кариерата си
Снимка: Getty Images

2514 0

Бъдещето на Кристиано Роналдо продължава да е една от водещите теми на това трансферно лято. Португалецът е помолил да бъде продаден, ако се появи добра оферта на масата. Множество футболни легенди споделиха къде Роналдо трябва да продължи кариерата си, а сега към тях се присъединява и бразилецът Ривалдо.

"Виждам Челси като добър вариант за него да продължи кариерата си на най-високото ниво, като се състезава както във Висшата лига, така и в Шампионска лига, борейки се за титли - нещо, което той наистина смята за най-важно в този късен етап от кариерата си", заяви легендарният футболист пред "betting.betfair".

"Има слухове, че португалската звезда е била тема на разговор между президента на Барселона Жоан Лапорта и агента на играча, въпреки че аз лично се съмнявам, че има сериозен интерес от страна на клуба или дори от играча да предприеме подобен ход", добави още Ривалдо

Наистина е малко вероятно да видим Роналдо на "Стамфорд Бридж", след като стана ясно, че Томас Тухел не го иска в своите редици. Президентът на Барселона Жоан Лапорта пък наскоро обяви, че е отворен за всякакви сделки, но мнозина смятат, че португалецът няма да изневери на любимия си Реал Мадрид, преминавайки на "Камп Ноу".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой друг може да си тръгне много скоро от отбора на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички