МакТомини: Всички сме щастливи при Ерик Тен Хаг


МакТомини: Всички сме щастливи при Ерик Тен Хаг
Снимка: Getty Images/Guliver

1202 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед – Скот МакТомини, е много щастлив, както и всички футболисти в клуба под ръководството на Ерик тен Хаг.

Нидерландският наставник пое „червените дяволи“ в края на миналия месец и води вече предсезонна подготока с отбора. Тимът записа победа с 4:0 над Ливърпул в приятелска среща, която беше последвана от друг успех с 4:1 над Мелбърн Виктори.

МакТомини игра през първите полувремена и на двата мача, като шотландският национал се очаква да бъде твърд титуляр през новия сезон за своя отбор. 25-годишният футболист каза, че Тен Хаг изисква много от своите футболисти, но играчите се наслаждават на заниманията от новия мениджър и идеите, които е пренесъл в отбора.

„Когато дойде нов треньор, той винаги има нови методи на работа. Различна формация, различни идеи, а тези неща са много важни да ги усвоим качествено. Трябва да се внедрим добре и смятам, че имаме добри тестове срещу квалитетни отбори, за да ги имплементираме в играта си. Всички обаче сме много доволни от работата с новия треньор, който гледа всеки един детайл от работата ни. Всички сме здрави, което е добре за треньорския щаб“, каза халфът пред клубната телевизия.

МакТомини коментира и успеха над австралийския тим преди броени дни: „Те са много добре организиран отбор и играят в два блока по терена. Трудно беше да ги победим в средата, но в крайна сметка се справихме. Те са от този тип отбори, които често ще срещаме в хода на сезона“, допълни още той.

А какъв е резервният екип на "червените дяволи", разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички