На бранител на Манчестър Юнайтед може да му бъде показан изходът на "Олд Трафорд"


На бранител на Манчестър Юнайтед може да му бъде показан изходът на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

1787 0

В Манчестър Юнайтед настъпиха сериозни промени след идването на новия мениджър Ерик тен Хаг. Бившият английски футболист и настоящ анализатор Ноъл Уилън смята, че ако Лисандро Мартинес акостира на "Олд Трафорд", то това ще означава края на дните на Рафаел Варан с червената фланелка.

Уилън е на мнението, че френският защитник не влиза в плановете на Ерик тен Хаг и много скоро наставникът може да му покаже изхода.

"Да, със сигурност идването на Мартинес ще създаде проблеми на Варан. Мартинес е футболист, който играе от лявата страна на центъра на защитата, точно там, където се подвизава и Варан. Според мен игровите минути на Рафаел ще намалеят значително и няма да се изненадам, ако скоро бъде продаден", категоричен бе бившият футболист пред "Football Insider".

Рафаел Варан премина в английския гранд през лятото на 2021 година, но не успя да впечатли през изминалата кампания. Предстои да разберем дали на Острова ще се окажат прави и дали наистина дните на Варан на "Олд Трафорд" са преброени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Новият гостуващ екип на Манчестър Юнайтед за сезон 2022/23.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички