Звезда на Интер поема към Висшата лига


Звезда на Интер поема към Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1080 0

Десният бек на Интер Ашраф Хакими може да премине в клуб от Премиършип през лятото, съобщи The Athletic. След като проведе два убедителни сезона с екипа на Борусия Дортмунд, където игра под наем от Реал, миналото лято Хакими премина в Интер в сделка на стойност около 35 млн. паунда.

22-годишният мароканец се представя на високо ниво и този сезон в отбора на Антонио Конте и има шест гола и три асистенции в 20 мача от Серия А. Интер обаче в момента изпитва сериозни финансови затруднения. Италианският клуб дори не успя навреме да преведе първия транш за Хакими в размер на 9 млн. паунда и получи отсрочка до март.

В тази сложна ситуация Интер е готов да обсъди продажбата на десния бранител, от когото преди се интересуваха Челси и Арсенал. Цената на Хакими от 40 млн. паунда прави грандовете от Премиършип едва ли не единствените клубове, които могат да си позволят играча в условията на икономическа криза.

Тази вечер Интер се изправя срещу Ювентус в полуфинален сблъсък за Купата на Италия. Наставникът на "нерадзурите" Антонио Конте смята, че неговият отбор ще се справи и без голмайстора Ромелу Лукаку (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички